Stress- och krishantering

Behöver din arbetsplats bli bättre på att hantera stress och kris?

Stress och kriser är vanliga utmaningar som kan påverka både individer, team och hela organisationer på många sätt. Genom att öka medvetenheten och lära er strategier för att arbeta med stress- och krishantering stärker ni er motståndskraft.

Utmaningar med stress och kriser

Det är inte ovanligt att en arbetsplats håller ett högt tempo, och utan tydliga roller, ansvar och förväntningar kan detta leda till ökad stress och utbrändhet. Vi är alla olika tåliga, men våra hjärnor är trots det känsliga för stress och slås gradvis ut över tid om vi inte får återhämtning. Det här kan leda till ogenomtänkta beslut, utmattning och ineffektivitet. Vi hanterar stress på olika sätt – därför är det viktigt att kunna läsa av signaler och agera i tid.

Profesionella verktyg

Vår utbildning ger dig tillgång till verktyg och metoder som ökar din förmåga att hantera svåra situationer och arbeta proaktivt för att motverka, stödja och fånga upp stressignaler i god tid.

Ökad medvetenhet

Genom att öka medvetenheten och kunskapen kring stress- och krishantering stärker ni er motståndskraft.

Anpassade insatser för ökad motståndskraft och balans

Eftersom vi alla hanterar stress och kriser på olika sätt, och har olika utmaningar, arbetar vi med individuellt anpassade stress- och krishanteringsprogram. Det övergripande syftet med denna typ av utbildning är att skapa förståelse för och kunskaper i hur organisationen kan agera professionellt före, under och efter svåra händelser. Utbildningarna anpassas till respektive organisation och kombinerar teori med praktikfall och övningar.

Utvalt case

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakta oss

Har du frågor eller är intresserad av att samarbeta?
Hör gärna av dig.